Műanyag Ablakok

Műanyag ablak BékéscsabaBRÜGMANN ART LINE

A Brügmann nyílászáró rendszer tökéletes választás, mert csökkentheti vele fűtési költségeit. A 84 mm-es szárnyprofil szélességével egyedülálló a maga osztályában, ideális,korszerű keret ablaka számára.

Műanyag nyílászáró Békéscsaba

Elegáns forma, meggyőző funkcionalitás

A nagy sűrűségű, felületkezelt műanyag profilnak köszönhetően időjárás-álló és könnyen tisztítható.Elegáns, kissé kerek élekkel ellátott Német profillal készül. Az ötkamrás szárnyprofil 84mm-es szélessége biztosítja a tökéletes hő- és hangszigetelést.  A külső falak vastagsága A osztályú. Az ötkamrás tokprofil beépítési mélysége 73 mm. A profilok plusz statikai merevítéséről, a tokban és a szárnyban galvanizált C profil gondoskodik.

Műanyag ablakok Békéscsaba

  • 1. Ideális hangszigetelést biztosít és megakadályozza a hőhidak kialakulását az 5 kamrás megoldás és a dupla tömítő réteg.
  • 2. Különleges ablak és ajtó terveknek is tért biztosít az ART Line időtálló, kerek formájú profilja.
  • 3. Illesztésmentes tömítései garantálják az optimális védelmet a szél és az időjárás ellen.
  • 4. A fém megerősítések lehetővé teszik a maximális stabilitást, a megbízható és tartós működést, valamint a hosszú élettartamot.

 

 

Műanyag nyílászáró BékéscsabaA műanyag ablakok világában a kerek profilú, 84 mm-es szárnyprofil szélesség azon túl,hogy egyedülálló a maga osztályában, egy ideális keret a különleges ablak formákhoz. A legújabb technológiák előnyeit ötvözik az időtálló, lekerekített formában.

Ablakcsere BékéscsabaTartósság és kezelhetőség tekintetében az 5 kamrás profil rendszer új alapokat fektet le, mert a nagy sűrűségű felület kiválóan időjárás-álló és könnyen tisztítható. Az eső könnyen lefolyik a lekerekített formákról.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

  • bukó ablakok
  • nyíló ablakok
  • bukó-nyíló ablakok
  • másodlagos bejárati ajtók
  • bukó-toló ajtók

TECHNIKAI JELLEMZŐK:

Hő-átbocsájtási tényező: 
A nyílászáróba épített üvegtípustól függően elérheti a  Uw = 1.0  W / m2K. A magas  szigetelő értéknek köszönhetően, észlelhetően csökkenti a fűtési költségeket.

Üvegezése:
A szárny üveg falca lehetővé teszi a 4-16-4-16-4 összetételű, összességében 45 mm-es üvegezés fogadását.

Minkét típusú 3 rétegű üvegezés esetében szögletes üvegező léccel vannak szerelve a nyílászárók.

A hő-átbocsájtási tényező alapján az alábbi üveg típus rendelhető:

4-16-4 (24mm) Ug = 1.0 W / m2K alap üvegezés

4-12-4-12-4 (36mm) Ug = 0.7 W / m2K

4-16-4-16-4 (44mm) Ug = 0.6 W / m2K

Vasalat:

A vasalat tekintetében a Brügmann ART Line nyílászáró család, magas minőségű ROTO horganyzott felületű vasalattal van szerelve. A nyílászárók alapáron tartalmazzák a résszellőző mechanikát.

Gumi tömítés:
A kereten az optimálisan kiválasztott szigetelő gumi gondoskodik a maximális hőszigetelésről és légzárásról. A magas két soros gumitömítés végig fut a szárny és tok falcainak egészén. A gumitömítés színe, fehér nyílászáró esetében szürke, színes nyílászárók esetében fekete

Sokféle színkombináció: a kiváló minőségű fólia bevonatoknak köszönhetően széles szín és minta választékkal rendelkezünk.

A  Brügmann ART Line nyílászáró család következő standard színben rendelhető: Fehér, Aranytölgy ,Dió ,Mahagóni, Sötéttölgy, Antracit, Vermont, Meranti, Tiama, Montana, Cheyenne, Metbrush Alu.

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat!
Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!